Coneix la nostra història
El xef
Francesc Fernández Pou va néixer a Girona. La seva formació com a cuiner passa per l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla, pel Centre de Formació Empresarial Vilamalla i pel Centre de Recerca i Tecnologia IRTA (Monells).
Encamina la seva carrera professional cap a la cuina artesana i saludable formant-se en cursos d’alimentació saludable, cuina vegetariana i de dietètica i nutrició impartits per la Universitat de Vic i per la Universitat de Girona. L’any 2006 i 2007 assisteix als cursos de dietoteràpia, nutrició i naturopatia d’ISMET (Barcelona).
Trajectòria
1987
Restaurant Can Maret (Terradelles)
1995
Pràctiques amb Karlos Arguiñano (Zarautz)
1998
Gestió Club Tenis Girona
2006
Professor Escola de Cuina (Alt Empordà)
2008
Restaurant Cynara, Can Marc i Degust
1993
La Fontana de Daaden (Alemanya)
1996
Casino Castell de Peralada
2002
Restaurant Carpe Diem (Termes Orión)
2007
Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme
Actualitat
Xef i propietari de Cuina Artesana (Girona)