Coneix la nostra història

història del xef Francesc Fernández Pou

El xef

Francesc Fernández Pou va néixer a Girona. La seva formació com a cuiner passa per l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla, pel Centre de Formació Empresarial Vilamalla i pel Centre de Recerca i Tecnologia IRTA (Monells).

Encamina la seva carrera professional cap a la cuina artesana i saludable formant-se en cursos d’alimentació saludable, cuina vegetariana i de dietètica i nutrició impartits per la Universitat de Vic i per la Universitat de Girona. L’any 2006 i 2007 assisteix als cursos de dietoteràpia, nutrició i naturopatia d’ISMET (Barcelona).

Trajectòria

1987

Restaurant Can Maret (Terradelles)

1995

Pràctiques amb Karlos Arguiñano (Zarautz)

1998

Gestió Club Tenis Girona

2006

Professor Escola de Cuina (Alt Empordà)

2008

Restaurant Cynara, Can Marc i Degust

1993

La Fontana de Daaden (Alemanya)

1996

Casino Castell de Peralada

2002

Restaurant Carpe Diem (Termes Orión)

2007

Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme

Actualitat

Xef i propietari de Cuina Artesana (Girona)

Volem que la nostra feina
millori la teva qualitat de vida